RİZE / FINDIKLI - Sümer Ortaokulu

Heyecan Dolu Bir Gün: Sümer'in Gençlik Kampı'ndaki Zipline ve Parkur Keyfi

Sümer Ortaokulu öğrencileri, heyecan dolu bir gün geçirmek için bir araya geldi. Öğrenciler, okulun düzenlediği etkinlik kapsamında zipline ve parkur deneyimi yaşadılar. Adrenalin dolu bu etkinlik, öğrencilerin eğlenirken bir yandan da fiziksel becerilerini geliştirmelerine olanak tanıdı.

Sümer Ortaokulu öğrencileri, geçtiğimiz hafta okulun düzenlediği etkinlik kapsamında adrenalin dolu bir gün geçirdi. Öğrenciler, okul bahçesine kurulan zipline ve parkur alanlarında heyecan verici deneyimler yaşadılar. Bu etkinlik, öğrencilerin hem eğlenmelerini sağlarken hem de fiziksel becerilerini geliştirmelerine imkan tanıdı.

Zipline aktivitesiyle yüksekten ip boyunca hareket etme deneyimi yaşayan öğrenciler, heyecan dolu anlar yaşadılar. Aynı zamanda parkur alanlarında engelleri aşarak koşmanın ve zorlu engelleri aşmanın keyfini çıkardılar. Bu aktiviteler, öğrencilerin cesaretlerini ve dayanıklılıklarını test etmelerine olanak sağladı.

Öğrencilerin yanı sıra öğretmenler de etkinliğe katılarak öğrencilere eşlik ettiler. Öğretmenler, öğrencilerle birlikte zipline ve parkur aktivitelerine katılarak öğrencilerle etkileşim halinde olmanın keyfini yaşadılar. Bu tür etkinliklerin öğrencilerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağladığı belirtildi.

Sümer Ortaokulu yönetimi, öğrencilerin keyifli ve eğlenceli bir gün geçirmelerini sağlamak amacıyla benzer etkinliklerin düzenlenmeye devam edeceğini belirtti. Bu tür aktivitelerin öğrencilerin sosyal becerilerini geliştirmesi, cesaretlerini artırması ve fiziksel aktivite alışkanlıklarını teşvik etmesi açısından önemli olduğu vurgulandı.

02-04-202402-04-202402-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 14:56 - Görüntülenme: 20