RİZE / FINDIKLI - Sümer Ortaokulu

Sümer İlkokulu'nda Başarılı Bir Kermes: Çay Fidesi Projemiz Büyük İlgi Gördü

Sümer İlkokulu, öğrenci, öğretmen ve velilerin katkılarıyla düzenlediği çay fidesi kermesiyle büyük bir başarıya imza attı. Okulun okul aile birliği bütçesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, çay fidesi ekilerek büyütüldü ve satışa sunuldu. Proje, okul topluluğu tarafından büyük ilgi gördü.

Sümer İlkokulu, öğrenci, öğretmen ve velilerin bir araya gelerek gerçekleştirdiği çay fidesi kermesiyle okulun okul aile birliği bütçesine katkı sağladı. Etkinlik kapsamında çay fidesi ekilerek büyütüldü ve satışa sunuldu. Bu proje, okul topluluğunun birlik ve dayanışma içinde hareket ederek önemli bir işe imza attığını gösterdi.

Öğrenciler, öğretmenler ve veliler, kermese büyük bir özveriyle hazırlandılar. Öğrenciler, çay fidelerini ekmekten büyütmeye, bakımlarını yapmaktan satışa sunmaya kadar her aşamada aktif rol aldılar. Öğretmenler ve veliler ise etkinliğin organizasyonunda ve satışında önemli bir destek sağladılar.

Kermese gelen ziyaretçiler, sağlıklı ve organik ürünlerin satışa sunulduğu stantları gezerken hem çay fidesi yetiştirmenin inceliklerini öğrendiler hem de okulun bütçesine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadılar. Kermeste elde edilen gelirin okulun çeşitli ihtiyaçları için kullanılacağı belirtildi.

Sümer İlkokulu yönetimi, öğrenci, öğretmen ve velilerin bir araya gelerek böyle anlamlı bir etkinlik düzenlemesinden dolayı memnuniyetini dile getirirken, benzer sosyal sorumluluk projelerinin okulun öğrenci, öğretmen ve veliler arasındaki dayanışmasını güçlendireceğini vurguladı.

02-04-202402-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 02.04.2024 15:01 - Görüntülenme: 32