T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
RİZE / FINDIKLI - Sümer Ortaokulu

Yaşayan, Nefes Alan Okul Projesi Öğretmen Hareketlilik Programına Dahil Edildi.

Sümer İlkokulu Ortaokulu, eğitimde öncü bir adım atarak Yaşayan, Nefes Alan Okul projesini başarıyla uygulayan bir eğitim kurumu olarak ön plana çıkıyor. Bu önemli projeyi daha fazla kişiye tanıtmak ve iyi uygulamaları paylaşmak amacıyla, ülke genelinde görev yapan öğretmenler ve idareciler okulumuza ziyaret gerçekleştirecek.

Bu özel hizmet içi eğitim etkinliği, okul geliştirme ve atölye çalışmalarına odaklanan bilgi, tecrübe ve iyi uygulamaların paylaşılmasını hedeflemektedir. Öğretmenler ve idareciler, projeyi yerinde görmek, Okulumuzun başarılarına tanıklık etmek ve bu ilham verici eğitim deneyiminden ilham almak için okulumuza gelecekler.

Okul Müdürümüz Emre HALİSDEMİR, ''Yaşayan, Nefes Alan Okul projesi, sadece Sümer İlkokulu Ortaokulu öğrencilerinin değil, aynı zamanda diğer eğitim kurumlarındaki öğrencilerin de faydalanabileceği yenilikçi bir yaklaşım sunmaktadır. Öğrencilerimizin öğrenme deneyimini zenginleştirmek, çevre duyarlılığı kazandırmak ve sürdürülebilirlik bilincini geliştirmek için tasarlanan bu proje, eğitim alanında ilham verici bir örnek oluşturuyor''

 

Eğitimde iyileşmeyi ve başarılı uygulamaları paylaşmayı amaçlayan bu etkinlik için heyecanlıyız

 

12-06-2023

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 12.06.2023 - Güncelleme: 12.06.2023 11:16 - Görüntülenme: 147
  Beğen | 0  kişi beğendi