RİZE / FINDIKLI - Sümer Ortaokulu

( 0 464 ) 513 50 31
SÜMER KÖYÜ MERKEZ MEVKİİ MERKEZ KÜME EVLERİ NO: 52 FINDIKLI / RİZE
Vizyon
Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, bilgi çağının gerektirdiği teknolojilere sahip, gelişime açık, yaratıcı ve kendi geleceğini yaratan bir kurum olmaktır.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, sağlam karakterli, milli ve manevi değerler ile donanmış, kendi ayakları üzerinde durabilen, eleştirel düşünceye açık, başkalarının haklarına saygı duyan, çağdaş bireyler olarak öğrencilerimizi yetiştirmektir.
Servis
Köy
İlçe Merkezine : 9 km İl Merkezine : 70 km
Sportif Etkinlikler
Okul bahçemizde Voleybol, Basketbol sahaları bulunmakta olup, öğrencilerimiz bu sporları yapabilmektedir. Ayrıca Masa Tenisi odamız da bulunmaktadır. Okulumuz, Bahar Döneminde ilçemizde yapılan çeşitli turnuvalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler
Öğrencilerimiz ile gerek derslerin kazanımları ile ilgili, gerekse farklı konularda içinde deneylerin de bulunduğu çeşitli bilimsel etkinlikler yapılmaktadır. Yakın çevredeki bilim merkezlerine geziler düzenlenebilmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuzda TÜBİTAK kapsamında, bahar-yaz döneminde sergilenmek üzere proje çalışmaları yapılmaktadır. Bunun yanı sıra, çevre ile ilgili sosyal projeler düzenlenmesine önem verilmektedir.
Henüz yurtdışı proje çalışmamız bulunmamaktadır.