RİZE / FINDIKLI - Sümer Ortaokulu

Nis

Sümer İlkokulu, öğrenci, öğretmen ve velilerin katkılarıyla düzenlediği çay fidesi kermesiyle büyük bir başarıya imza attı. Okulun okul aile birliği bütçesine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, çay fidesi ekilerek büyütüldü ve satışa sunuldu. Proje, okul topluluğu tarafından büyük ilgi gördü.

Nis

Sümer Ortaokulu öğrencileri, heyecan dolu bir gün geçirmek için bir araya geldi. Öğrenciler, okulun düzenlediği etkinlik kapsamında zipline ve parkur deneyimi yaşadılar. Adrenalin dolu bu etkinlik, öğrencilerin eğlenirken bir yandan da fiziksel becerilerini geliştirmelerine olanak tanıdı.

Haz

Sümer İlkokulu Ortaokulu, eğitimde öncü bir adım atarak Yaşayan, Nefes Alan Okul projesini başarıyla uygulayan bir eğitim kurumu olarak ön plana çıkıyor. Bu önemli projeyi daha fazla kişiye tanıtmak ve iyi uygulamaları paylaşmak amacıyla, ülke genelinde görev yapan öğretmenler ve idareciler okulumuza ziyaret gerçekleştirecek.

Şbt

Bağışçımız Karahan ZORAL'ın destekleriyle okulumuzun konferans salonu yenilendi.

Öğretmen Saim ve Eşi Zübeyde ZORAL Konferans Salonu adını alan konferans salonumuzda modern beklentileri karşılayan bir görünüme ve işleve kavuştu.

Açılışı Fındıklı Kaymakamı Eyup GÜRDAL'ın ve Fındıklıda görev yapan öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirilen Sümer Şiir Dinletisi ile gerçekleştirdik.

Destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz.

Cumhuriyer Bayramımız Kutlu Olsun

Şbt

28/10/2022 Tarihinde Okul Aile Birliği Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Şbt

8. Sınıf Öğrencilerimizie Lise Geziler Düzenlendi.

haberi linkten izleyebilirsiniz.     https://fb.watch/iAurPMwlIt/

Tem

Atıkla malzemeler ile oluşturduğumuz sıfır atık kütüphanemiz ortaokul koridorumuzda açıldı.

Tem

Müzik Sınıfımız Piyano, keman, darbuka, gajon, bağlama, 10 adet gitar vb bir çok enstrüman ile Sümer paydaşlarına hizmet veriyor.

Müzik sınıfımız tüm halkımızın hizmetine açıktır.